Interpolis. Glashelder
De top 3 best gelezen artikelen van 2017
Wij wensen u een veilig en succesvol nieuw jaar voor u en uw bedrijf! Graag blikken we terug op de drie best gelezen artikelen van 2017. Weet u wat uw zakelijke aansprakelijkheidsrisico betekent? Of wilt u als ondernemer weten welke verzekeringen belangrijk zijn voor u? En wat het belang is van goede controle van uw zonnepanelen? Wij zetten het voor u op een rij. 
Zakelijke aansprakelijkheid
Zakelijke aansprakelijkheid
Aansprakelijkheid blijft één van de belangrijkste maar ook de meest ingewikkelde risico’s van ondernemen. Hier leest u alles over de verschillende vormen van zakelijke aansprakelijkheid.
Naar de dossier pagina
Welke verzekeringen heb jij nodig als ZZP’er?
Als u gaat starten als ZZP'er is het belangrijk om u te verdiepen in de mogelijkheden op het gebied van verzekeringen. Nu is het moment om uw verzekeringen te checken of te bepalen welke verzekering nu het beste bij u past. En wat elke verzekering betekent. Wij zetten alle belangrijke verzekeringen voor u op een rij.
Lees het artikel
Welke verzekeringen heb jij nodig als ZZP’er?
Lekkage en brand door slecht onderhoud van zonnepanelen
Lekkage en brand door slecht onderhoud van zonnepanelen
Zonnepanelen op daken van particulieren en bedrijven zijn razend populair. Dat zonnepanelen zonder goede controle kunnen wegwaaien of lekkage en brand veroorzaken, beseffen de meeste eigenaren veel te weinig.
Lees het artikel
t
twitter
In
linkedin
f
facebook
Samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Wij werken nauw samen met Rabobank. En dat is niet voor niets. Van ons krijgt u inzicht in uw risico's, van Rabobank advies over uw financiële zaken, dus ook over verzekeringen.
Website: www.interpolis.nl/zakelijk
Telefoon: 013 462 91 11
Interpolis. Glashelder
Je staat ingeschreven op e-mail: .
Je gegevens kun je hier wijzigen, of je kunt je hier afmelden.
 
 
Terug naar boven
Als dit e-mailbericht niet voor u bestemd is, vragen wij u vriendelijk dit te melden bij info@interpolis.nl. Dit bericht is gecontroleerd op bekende virussen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat het bericht dat u ontvangt volledig en tijdig verzonden is, of tijdig ontvangen wordt en vrij is van virussen of aantasting door derden.